Headlight Örebro Larm Teknik

Headlight

Headlight är en modern IT-leverantör med en verksamhet som startade 2001. Företaget består idag av omkring 60 anställda som är fördelade på orterna Västerås, Örebro, Borlänge och Stockholm.

Vår verksamhet på Headlight baseras på ett helhetskoncept för IT-utveckling som omfattar processkartläggning, projektledning, IT-arkitektur, systemutveckling och systemförvaltning. Företagets fokus är i första hand inriktat mot Microsoft som utvecklingsplattform och Headlight är en av Microsoft certifierade Partners.

”Vi sitter i helt nya lokaler i Berhn Center, mitt i Örebro och för oss som sitter med en dyr maskinpark så är det viktigt med ett bra larm. ÖLT visade tidigt att de var på tårna och kom upp med en kostnadseffektiv lösning med ett Securitaslarm som vi bestämde oss för. Ett av våra krav var att välja ett känt larm och ÖLT har varit mycket smidiga att arbeta med genom hela processen och hjälpt oss att räta ut frågetecknen vad vi skall ha och inte ha.”, säger P-O Rosén, Konsultchef på Headlight.

”Vårt nästa steg blir att komplettera systemet med ett elektroniskt passagesystem för att slippa hanteringen med nycklar och allt som det medför. Vi gillar enkelheten och tryggheten i det ÖLT tillhandahåller. Det är aldrig några problem, de är mycket lyhörda.”, fortsätter P-O.

Vill du veta mer om hur du skyddar din verksamhet med ett bra inbrottslarm?
Kontakta oss för mer information – vi är snabba med en lösning som passar er!

Bild 1(4)