Jörgen Weber Örebro Larmteknik ÖLT

Vår historia

Tre starka bevis på vår position är vår placering i tävlingen årets partner 2008 Madrid, 2010 Kroatien och senast 2011 där resmålet är Italien.

Tävlingarna som årets partner ovan är ett verifikat på vår framgång och ett uppskattat bevis för mina duktiga medarbetare.

Sedan starten 1994 har utvecklingen gått med en rasande fart, både avseende det tekniska området samt kunders unika behov. Det är och har varit en spännande resa, där det gäller att vara innovativ och framåt för att inte bli frånsprungen. Marknaden strävar mot teknisk integration och under åren har vi tagit steg som fört oss dit där vi är idag: En komplett leverantör av avancerad teknisk säkerhet.

Vi vet vad det innebär att skydda sin verksamhet och när det kommer till skydd mot inbrott, stöld, brand och överfall så är vi inte rädda för att säga att vi är riktigt bra. Tre starka bevis på vår position är att vi blev årets partner 2008 (Madrid), 2010 (Kroatien) och 2011 (Italien).

Örebro Larmteknik AB ägs och drivs av mig, Jörgen Weber och mitt mål är att vi skall vara det självklara valet i mellansverige när det kommer till att välja partner för sitt företags skydd!