Boomerang Örebro Larm Teknik

Boomerang

Den första Boomerangbutiken öppnades i Örebro i slutet av 80-talet i centrala Örebro. Vi har hjälpt dem med inbrottslarm och kameraövervakning.

1976 registreras Boomerang som företag av två unga entusiaster och entreprenörer från Stockholm, Kenneth Andram och Peter Wilton. Redan från första början drar de upp riktlinjerna för ett skandinaviskt klädmärke med casual-kläder av högsta kvalitet. Den första Boomerangbutiken öppnades i Örebro i slutet av 80-talet i centrala Örebro - idag är det frotfarande samma gedigna varumärke – men nu med nya ägare - med butikschefen Pernilla Wong i spetsen.

Boomerangbutikens läge, mitt i centrala Örebro kräver ett bra larm. ”Ett bra och välkänt larmsystem som Securitas avskräcker, men om man ändå råkar ut för ett inbrott som vi gjorde så märkte vi hur viktigt det är att det fungerar och vikten av att ha kameror installerade i butiken”, säger Pernilla Wong som är butikschef. ”Polisen var mycket imponerade av att få se hela händelsen tydligt på film. 2 timmar efter inbrottet var förövarna fast. De blev tagna på stan, de hade inte ens bytt kläder.”, fortsätter Pernilla.

Boomerangbutiken i Örebro har samma ägare som klädbutikerna Brothers och Sisters. Alla tre butikerna har larm installerat av ÖLT och Pernilla fortsätter: ”Det är aldrig några problem med ÖLT, vi har haft dem som leverantör sedan länge i både Brothers- och Sistersbutikerna och när vi skulle välja larm till Boomerangbutiken var det inget att fundera på. De är lyhörda och snabba och hittar snabbt en lösning på våra önskemål."

Har du också butik eller känner igen dig i Boomerangbutiken och Pernillas vardag?
Kontakta oss för mer information – vi hjälper dig att reda ut frågetecknen!

Bild 1(4)