Brand/ Utrymningslarm

En brand kan ställa till med mycket skada om den får fäste. Med ett bra säkerhetstänk så löser vi ditt behov med rätt brandlarm och utrymningslarm för din verksamhet.

Utrymningslarm och brandlarm är en ovärderlig resurs när det gäller att hålla sig borta från den förödelse en brand medför. Att investera i en anläggning för brand och utrymning gör att du får en indikation att något är på tok vilket gör att man tidigt kan sätta in resurser och både rädda tillgångar och liv. Våra brandlarmsystem kan integreras med  hänvisningsskyltar och nödljus vilket bildar en helhet för person och fastighetens säkerhet. Behovet av fungerande Brand och Utrymningslarm är A och O för säkerheten på många företag.

Sedan 2009 är Örebro Larmteknik AB certifierade för installation av brandlarm enligt SBF 1008. Våra produkter är godkända och certifierade enligt gällande normer för brandlarm.

Då varje objekt har sina specifika förutsättningar, så skräddarsyr vi en helhetslösning anpassat efter varje kunds unika behov.

Kontakta oss för kostnadsfritt prisförslag eller fyll i dina kontaktuppgifter via fliken prisförfrågan i menyn.