Kamerabevakning

Observer Direct- förövarens mardröm

Aldrig tidigare har polisen fått snabbare och mer exakt information om incidenter och gärningsmän. Med en Observer Direct kameralösning kan operatören uppdatera polis och väktare i realtid. Det har gett resultat!

Många kunder som valt Observer Direct ser en markant förbättring av verksamhetens säkerhet. Både när det handlar om att stoppa ett pågående brott och att i efterhand utreda vad som hänt. I många fall har långvariga problem med stölder och inbrott upphört helt.

Med en Obesrver Direct kameralösning får du ett effektivt och tillförlitligt vittne. Oavsett vad du vill skydda hjälper vi dig att hitta en kameralösning som passar.

Då varje objekt har sina specifika förutsättningar, så skräddarsyr vi en helhetslösning anpassat efter varje kunds unika behov.

Kontakta oss för kostnadsfritt prisförslag eller fyll i dina kontaktuppgifter via fliken prisförfrågan i menyn.

Lösningar för alla behov

Behöver du säkra inhägnade värden utomhus? Bevaka ett serverrum? Skapa en tryggare arbetsplats för personalen eller minska svinnet? Eller vill du förebygga inbrott? Vi hjälper dig med en Oberver Direct kameralösning som anpassas efter just Ert behov.

Via intelligenta videoanalyser kan vi bistå väktare, polis och även åklagare med korrekt och värdefull information. Du kan välja kameror som våra operatörer kan styra från larmcentralen för att genomsöka ett område eller följa en misstänkt förövares steg. Både i realtid och i efterhand. HD upplösningen gör det möjligt att zooma in och studera personer och orsaker till händelser i detalj.