Örebro Larmteknik

Vi är specialiserade på säkerhetslösningar till företag. Med produkter som inbrottslarm, övervakningskameror, brandlarm och passersystem har vi idag skyddat mer än 4000 nöjda kunder.

Som auktoriserad återförsäljare till Securitas Direct säljer vi ett av marknadens  mest kompletta koncept, inbrottslarm och kameralösningen Obesrver Direct, uppkopplade mot Securitas Directs larmcentral.

Vi har vårt säte i Örebro och har Örebro län och Västmanland som huvudsakligt arbetsområde. För kunder med larmkrav från t.ex försäkringsbolag, har vi certifierad personal enligt SSF 1016.

Vi är en Certifierad anläggarfirma för inbrottslarm samt brandlarm och en auktoriserad återförsäljare för:

– Securitas Direct
– UTC Fire & Security
– Hedengren Security
– Axema
– RCO

Vi är certifierade av Svensk Certifiering både för installation av Inbrottslarm enligt SSF 1015 och för installation av Brandlarm enligt SBF 1008:2. Detta innebär att vi är behöriga till leverans och installation av inbrottslarm och brandlarm där de strängaste kraven ställs på funktion och säkerhet.

Vi utbildar inom följande områden:

Inbrottslarm

Passersystem

Brandlarm

CCTV

Historian om Örebro Larmteknik

Fyra starka bevis på vår position är vår placering i tävlingen årets partner 2008 Madrid, 2010 Kroatien, 2011 Italien och nu senast 2021 där vi åter åkte till Italien.

Tävlingarna som årets partner ovan är ett verifikat på vår framgång och ett uppskattat bevis för mina duktiga medarbetare.

Sedan starten 1994 har utvecklingen gått med en rasande fart, både avseende det tekniska området samt kunders unika behov. Det är och har varit en spännande resa, där det gäller att vara innovativ och framåt för att inte bli frånsprungen. Marknaden strävar mot teknisk integration och under åren har vi tagit steg som fört oss dit där vi är idag: En komplett leverantör av avancerad teknisk säkerhet.

Vi vet vad det innebär att skydda sin verksamhet och när det kommer till skydd mot inbrott, stöld, brand och överfall så är vi inte rädda för att säga att vi är riktigt bra. Fyra starka bevis på vår position är att vi blev årets partner 2008 (Madrid), 2010 (Kroatien), 2011 (Italien) och 2021 (Italien).

Örebro Larmteknik AB:s mål är att vi skall vara det självklara valet i mellansverige när det kommer till att välja partner för sitt företags skydd!